Kurs og konferanser

På grunn av COVID-19 er tilbudet om kurs redusert til nettbaserte kurs.
Denne kurskalenderen vil bli fortløpende oppdatert etterhvert som nye kurs er klare.

Kommende kurs-nettbasert

Forventet oppstart er satt til høsten 2020.
Ønsker du mer informasjon om EFT, meld deg på mitt nyhetsbrev og få en GRATIS EFT manual på norsk!

EFT nivå 1,2 og 3Nettkurs
GRATIS Manual Klassisk EFT

Har du tidligere deltatt på noen EFT kurs hos godkjente kurstilbydere i henhold til AAMET’s krav og ønsker en oppfriskning av dine kunnskaper på nivå 1, 2 eller 3, ta kontakt med meg på solveig@nygardeliassen.no

Alle kursene og kursholder er godkjent av EFT International (EFTi)

Som kursdeltager får du automatisk rett til godkjenning av ditt kurs gjennom EFTi (Tidligere AAMET).

Sertifisering og internasjonal godkjenning gir trygghet.

EFT er forkortelsen for Emotional Freedom Techniques, oversatt til norsk: Emosjonelle Frihets Teknikker

Teknikker Opplæringskurset – EFT Nivå 1

EFT Nivå 1 kurset, er et introduksjonskurs hvor du lærer i dybden om de grunnleggende kunnskapene og historien bak EFT. Du vil også få høre om vitenskapen bak og en rekke studier som ser på hvordan EFT virker og hva du kan bruke EFT til. Nivå 1 kurset passer for deg som ønsker å lære et enkelt verktøy som du kan bruke for å hjelpe venner og familie og som du også kan benytte deg av som et selvhjelps-verktøy. EFT nivå 1 er det grunnleggende kurset til en EFT terapeut. Det kreves ingen forkunnskaper om EFT for å delta på EFT nivå 1 kurset.

Kursbevis utstedes

Påbyggingskurs – EFT Nivå 2

For å kunne praktisere som en EFT Terapeut, er det påkrevd at du har påbyggingskurset EFT nivå 2. På kurset lærer du en rekke basisteknikker du trenger som terapeut. Kursets innhold gir deg en dypere forståelse av hvordan et problem er bygd opp og hvordan du kan forstå et problem. Både når det gjelder emosjonelle og fysiske problem.

Kursbevis utstedes

Mentor-dag

Når du jobber som EFT Terapeut, kan det være nyttig med en dag hvor du møter andre terapeuter samt å få råd og veiledning fra en erfaren kursholder som er godkjent og kreditert av EFT International. Dette er en dag hvor du kan dele dine erfaringer og en gylden mulighet til å få hjelp med klient caser du sliter med. Her vil du også få høre hva de andre deler og som kanskje kan gi deg nye ideer og ny inspirasjon.. Mentor dagene er et tilbud for deg som ønsker å bli enda tryggere i din terapeut-rolle. Du får en oppfriskning av teknikker du lærte på kurs, og du får kastet nytt lys over det du allerede kan.

Deltagerbevis utstedes

Avansert påbyggingskurs – EFT Nivå 3

Dette kurset er for terapeuter som ønsker å ta sine ferdigheter til det neste nivået over basiskunskapene som du lærer på EFT Nivå 1 og 2. Her lærer du en rekke nye teknikker som går på hvordan jobbe med det indre barnet, tidligere liv og også hendelser og traumer som har sitt opphav i våre røtter og generasjoner som ligger bakover i våre blodsbånd. EFT nivå 3 gjør deg enda bedre rustet til å forstå hvordan du kan være til hjelp for å løse et spesifikt problem.

Kursbevis utstedes

Klinisk forskning og studier

Ja det finnes bevis fra klinisk forskning og studier. Her er noen få av dem:

MELD DEG PÅ MITT NYHETSBREV OG MOTTA EN GRATIS ETF-MANUAL PÅ NORSK!