MBIR – Mindfulness Based Inner RePatterning | Solveig Nygård Eliassen | Terapeut, Veileder, Kursholder
Solveig Nygård Eliassen Logo

MBIR™

– Mindfulness Based Inner RePatterning

Oppstart neste kurs: 24. – 25. mai 2024

Varighet: 2 dager

Dette kurset er ikke lenger mulig å melde seg på her.
For å kontakte kursarrangør send e-post til
solveig@nygardeliassen.no

Mindfulness Based Inner RePatterning™ ( MBIR™) er en teknikk som er utviket av Tania A. Prince. Teknikken har blitt brukt med stor suksess på de mest traumatiske hendelsene og langvarige lidelsene som har satt sine dypeste spor. Den har gang på gang gitt resultater hvor kroppen og sinnet har gitt slipp på årelange smerter og ubehag. Teknikken gir et perfekte resultat som etterlater en behagelig indre ro og healing.

Teknikken er en skånsom, kraftfull og enkel teknikk. Den jobber så dypt at den kan løse opp de mest alvorligste og vanskeligste traumer. Den krever hverken at du snakker om eller forstår problemet. Teknikken jobber i dybden uten at det er behov for å analysere problemet. Istedet for jobber teknikken med å støtte kroppens egen naturlige healing mekanisme. Den endrer og transformerer på en enkel måte kroppens og sinnets stress- og uro nivå til et naturlig reperasjons- og regenererings modus. Du vil lære hvordan du skaper en trygg og naturlig tilstand hvor kroppen og sinnet lytter ved å sette en enkel intensjon.

Teknikken passer perfrekt dersom du har problemer med å snakke om problemet. Videre hjelper den å løse opp i dyptsittende og langvarige problem som du ikke finner en rasjonell løsning på. I tillegg kan den også gi healing av fyskiske smerter.

Har du behov for en skånsom tilnærming som vil roe ned kropp og sinn, vil du alltid komme i mål med denne teknikken, Teknikken er ideell å benytte seg av når du jobber med Post traumatisk stress eller andre alvorlige og traumatiske lidelser. Resultatet du sitter igjen med etter en behandling vil være av varig karakter.


SLIK GJENNOMFØRES KURSET

På dette kurset vil du bli gitt en grundig opplæring i hvordan du benytter teknikken. Etter demoer blir kursdeltagerne delt inn i mindre grupper på 2-3 personer hvor det blir øvd på teknikken steg for steg.

Selve undervisningen og alle demoer gitt av Tania foregår på Engelsk. Veiledning gitt av Solveig og all trening i grupper på kurset er på Norsk. Om du ikke er så stødig i Engelsk, er det ingenting å bekymre seg over. Du vil bli godt ivaretatt og du får all den hjelpen og forklaringen du trenger på norsk.

Det følger med 2 kursmanualer i PDF format som er oversatt til norsk. Kursmanualene får du tilsendt på e-post i god tid før oppstart.

MINDFULNESS BASED INNER REPATTERNING™ (MBIR™) BESKRIVELSE AV DETTE ONLINE KURSET FOR Å LÆRE DEG Å BLI EN UTØVER AV TEKNIKKEN
Du kan lære hvordan du utøver MBIR™ teknikken på dette 2 dagers online trenings kurset på Zoom. Kurset passer for deg som har interesse av å lære et kraftig selvhjelpsverktøy. Kurset passer også for deg som ønsker å starte en praksis eller som allerede driver virksomhet enten som coach, healer, terapeut eller lignende, og som ønsker å legge til MBIR™ i verktøykassen.


HVORFOR SKULLE DU ØNSKE Å LÆRE MBIR™?
• Teknikken er kraftfull og enkel.
• Den krever ikke at du snakker om problemet.
• Den støtter kroppens egene healing mekanismer
• Det er en av de nye energispsykologiske teknikkene. Den jobber via kroppens energisystem. Andre terapiteknikker som også fungerer via kroppens energisystem inkluderer EFT, er Akupressur og Akupunktur (det er ingen nåler involvert i MBIR ™ ), for å nevne noen.

TEKNIKKEN ER I SEG SELV EN KUNST Å UTØVE OG PÅ KURSET FÅR DU MYE TID TIL Å PRAKTISERE
• Den kan oppleves som en svært mild og varsom teknikk
• Den er lett å lære
• Den kan brukes både på barn og voksne
• Den kan brukes i grupper

HVEM KAN DELTA PÅ DETTE KURSET?
MBIR ™ kurset, er egnet for de som ønsker å bli terapeuter eller som har interesse for kraftige selvhjelpsteknikker. Den kan legges til som en ny teknikk i en eksisterende praksis eller brukes som en frittstående terapiteknikk. Kurset passer også for deg som er interessert i selvhjelpsteknikker som du kan benytte for å jobbe med deg selv og med familie og venner.

Mange eksisterende terapeuter og helsepersonell deltar på mine opplæringskurs, inkludert, hypnoterapeuter, hypnopsykoterapeuter, EFT-utøvere og trenere, psykologer, NLP-utøvere, masterutøvere og trenere, rådgivere, CBT (kognitiv- og atferdsmessig) terapeuter, EMDR-utøvere, helse og forretningstrenere, sportstrenere, Mindfulness-lærere, psykiatere, reiki-utøvere, refleksologer, yogalærere, leger, homøopater, healere, sosialarbeidere, avhengighetsterapeuter, vekttapstrenere, sykepleiere, omsorgspersoner, energioterapeuter, lærere, paramedikere, ernæringsfysiologer, akupunktører , sosialarbeidere, Bowen -terapeuter, osteopater, kiropraktorer, krystallhelere og mange flere innen hjelpeyrket.

Mange går på kurs for å starte nye virksomheter. Regnskapsførere, advokater, eks-politifolk, mødre/pappaer som har oppdratt barna og ønsker å fornye seg karrieremessig, renholdere, apotekere, skuespillere, sangere, butikkassistenter og mange andre, har deltatt på Tania’s kurs for å starte en ny virksomhet som terapeut. Dette kurset er åpent for alle som brenner for å hjelpe mennesker.

KUNNSKAP DU SITTER IGJEN MED ETTER DELTAGELSE PÅ MBIR™ – KURSET
• Du vil vite hvordan du slår av stressresponsen og aktiverer reparasjons- og regenererings tilstanden.
• Du vil vite om hvordan traumer kan påvirke pusten og hvordan vi kan bryte denne syklusen med MBIR ™.
• Du vil ha forståelse for polyvagal-teorien og hvordan den forholder seg til MBIR ™.
• Du vil beherske en enkel trinnvis, naturlig teknikk for å hjelpe en person til å bli mer til stede “i nuet”.
• Du vil vite hvordan du på en målrettet og forsiktig måte møter “problemet”.
• Du vil vite hvordan du setter opp en tilbakemeldingsmekanisme veldig raskt.
• Du vil forstå energi terapier ut ifra et vitenskapelig synspunkt.
• Du vil kunne ta en person gjennom MBIR ™ grunnleggende sekvens.
• Du vil forstå viktigheten av å sette intensjoner.
• Du vil forstå hvilken rolle hjertet har i kroppen utover bare å “pumpe” blod.
• Du vil få kunnskap om kroppens Coherance.

Kurset teller som 12 CPD -poeng hos EFT Internasjonal (tidligere AAMET)

Mindfulness Based Inner RePatterning (MBIR)Trenings Kurs pensum

Modul 2.1 Historien bak MBIR™
Modul 2.2 Utvikling av personlighet og overlevelse
Modul 2.3 Ny vitenskap om å forstå hvordan sinnet/kroppen fungerer
Modul 2.4 Polyvagal teori og MBIR™
Modul 2.5 Vitenskap : Vagusnerven og MBIR™
Modul 2.6 Mindfulness
Modul 2.7 Coherence
Modul 2.8 Intensjonens kraft

Kursholder: Tania Prince

Spesialkurs for alle terapeuter

Neste kurs: 24. og 25. mai 2024
Lørdag og søndag

Norsk tid
Klokken 10:30 – 18:30 begge dagene

Inkl 3 pauser
30 minutter (11:00 – 11:30)
1 time (13:00 – 14:00)
30 minutter (15:30 – 16:00)

Kurslokale: Hjemme hos deg selv

Dette nettbaserte kurset blir kjørt online over Zoom. Med en gang du har meldt deg på kurset, vil du motta informasjon om hvordan du deltar på kurset. Du vil et par dager før kursoppstart motta kursmanualer i PDF format samt link for deltagelse til selve kurset.
Møt opp 5 minutter før kursstart.


Etter at du har registrert deg for kurset, vil du komme til en side hvor du finner mer informasjon om hvordan du forbereder deg, slik at du får best mulig utbytte av å delta, samt et par linker til små videoer som viser deg hvordan du benytter Zoom til nettbaserte kurs

Meld deg på

MBIR – Mindfulness Based Inner RePatterning

Dette kurset er ikke lenger mulig å melde seg på her.
For å kontakte kursarrangør send e-post til
solveig@nygardeliassen.no