EFT Utdanning - Nivå 3 | Solveig Nygård Eliassen | Terapeut, Veileder, Kursholder
Solveig Nygård Eliassen Logo

EFT utdanning

Avansert EFT – Nivå 3

Varighet: 3 dager 22. – 24. mars 2024

Dette kurset er ikke lenger mulig å melde seg på her.
For å kontakte kursarrangør send e-post til
solveig@nygardeliassen.no

Vår kunnskap og sertifisering gir deg en international anerkjent og godkjent opplæring og akkreditering.

Etter at du har vært gjennom nivå 1 og 2 akkrediteringskursene, kan du oppgradere dine ferdigheter og bli en avansert EFT utøver. Det neste steget på veien er da EFT nivå 3. Avansert og akkreditert kurs.


SLIK GJENNOMFØRES KURSET ALLE 3 DAGENE

På dette kurset vil du bli gitt en grundig opplæring i hvordan du benytter teknikkene. Etter demoer blir kursdeltagerne delt inn i mindre grupper på 2 personer hvor det blir øvd på teknikkene steg for steg.

Selve undervisningen og alle demoer som blir gitt av Tania foregår på Engelsk. Utfyllende veiledning vil bli gitt av Solveig på norsk, og all trening i grupper med norske studenter på kurset kan gjenomføres på Norsk. Om du ikke føler at du behersker Engelsk, er det ingenting å bekymre seg over. Du vil bli godt ivaretatt og du får all den hjelpen og forklaringen du trenger på norsk.

Det følger med kursmanualer i PDF format som er oversatt til norsk. Kursmanualene får du tilsendt på e-post i god tid før oppstart, slik at du får mulighet til å printe dem ut og ha dem med som støtte på kurset.


KURS BESKRIVELSE
EFT NIVÅ 3 – AVANSERT TRENINGSKURS OVER ZOOM


Dette er et profesjonelt tre-dagers online opplæringskurs som bygger på kunnskapen og erfaringen som blir undervist i selve EFT Practitioner-opplæringen (EFT nivå 1 + 2).

Kurset vil bli holdt over Zoom-plattformen. Her vil du bli introdusert for nye teknikker og tilnærminger som kan fremme effektiviteten din som terapeut. EFT Nivå 3 utvider også teknikkene som undervises på nivå 1 og 2 kurs. Noen av metodene som blir undervist på i dette kurset har Tania A Prince utviklet selv. Deep State RePatterning er en kraftig og enkel tilnærming, som hun har satt smmen, og som det undervises i på dette kurset.
På dette kurset vil det være utallige «live» demonstrasjoner. Du vil også få gode mulighet til å øve med andre kurs deltagere på kurset i trygge og veiledede omgivelser. Kurset er strukturert for å hjelpe deg med å lære i et støttende og morsomt miljø. Kurset gir deg også en spesialopplæring for å håndere traumer. Det vil si at undervisningen inkluderer de nyeste teoriene og vitenskapen bak EFT og traumer. Emnet dekker pensum utover kravet gitt av EFT International for Level 3 pensum.

Kravet for å kunne delta på dette avanserte EFT kurset (EFT Nivå 3), er at du må ha gjennomført et EFT nivå 2 kurs som er i henhold til EFTi’s krav. Et såkaldt akkreditert EFT Practitioner Level -sertifikat. Er kursholder i registeret til EFT international (tidligere AAMET), så oppfyller du kravene.

AAMET internasjonale akkrediterte utøversertifikater aksepteres. AAMET International skiftet navn til EFT International i 2018/19.

Dersom du ønsker å delta, men ikke har et EFT International Accredited Practitioner (Nivå 2) sertifikat vennligst kontakt meg eller Tania A Prince. Jeg kan gi deg råd om trinnene som kreves for at du skal kunne delta på denne opplæringen.
Hvis du har deltatt på et kurs av en trener som ikke er på linje med EFT International, kan du kontakte meg direkte slik at jeg kan veilede deg gjennom overgangen til å få en EFT International akkreditering.

Har du tidligere deltatt på et EFT nivå 3 kurs, og ønsker å delta på nytt, kan du kontakte meg. Vi har en sterkt redusert pris for deg som repeterende kursdeltager.

LÆRINGSUTBYTTE VED Å DELTA PÅ EFT NIVÅ 3
  • Traumer påvirker hukommelsen. Du vil sitte igjen med en forståelse av hvordan traumer påvirker hukommelsen og hvordan du bruker EFT for å rydde opp i den
  • Empati er viktig når det gjelder å få resultater i med terapi. Dette kurset vil gi deg en forståelse av dens betydning. Du vil også forstå hvordan du kan lage god rapport med klienten og hvordan du enkelt kan kalibrere til klientens kroppsspråk
  • Du vil forstå viktigheten av en pågående personlig utvikling.
  • Du vil forså hvordan du bruker EFT og reframing kombinert
  • Du vil lære hvordan du jobber med det indre barnet og deler av en personlighet.
  • Du vil også lære hvordan du holder klienten følelsesmessig trygg og skaper avstand til problemet
  • Kurset vil også gi deg en forståelse av hvordan man bruker Deep State RePatterning™; en tilnærming som kan brukes i en regresjon.
  • Du lærer å jobbe med problemer knyttet til våre forfedre, fødsels traumer og livet før fødsel.

Kursholder: Tania A. Prince

EFT utdanning
Avansert EFT Nivå 3

Neste kurs: 22. – 24. mars 2024
Fredag, lørdag og søndag

Klokken 10:30 – 18:30 alle 3 dagene
Inkl 3 pauser fordeler seg som følgende

10:30 – 12:00 Forelesning og praksis
30 minutter pause (12:00 – 12:30)
12:30 – 14:00 Forelesning og praksis
1 time Lunsj (14:00 – 15:00)
15:00 – 16:30 Forelesning og praksis
30 minutter pause (16:30 – 17:00)
17:00 – 18:30 Forelesning og praksis
18:30 Slutt for dagen

PRIS 450 £ / 5900 NOK

Kurslokale: Hjemme hos deg selv

Dette nettbaserte kurset blir kjørt online over Zoom. Med en gang du har meldt deg på kurset, vil du motta informasjon om hvordan du deltar på kurset. Du vil et par dager før kursoppstart motta kursmanualer i PDF format samt link for deltagelse til selve kurset.
Møt opp 5 minutter før kursstart.
Etter at du har registrert deg for kurset, vil du komme til en side hvor du finner mer informasjon om hvordan du forbereder deg, slik at du får best mulig utbytte av å delta, samt et par linker til små videoer som viser deg hvordan du benytter Zoom til nettbaserte kurs

Meld deg på

EFT nivå 3

  • Kursdato: 22. - 24. mars 2024

Dette kurset er ikke lenger mulig å melde seg på her.
For å kontakte kursarrangør send e-post til
solveig@nygardeliassen.no