Spesialkurs For Hypnoterapeuter VGBH | Solveig Nygård Eliassen
Solveig Nygård Eliassen Logo

Spesialkurs for hypnoterapeuter

som omhandler
VGBH – Virituelt Gastrisk Bånd med Hypnoterapi

Dette kurset er ikke lenger mulig å melde seg på her.
For å kontakte kursarrangør send e-post til
solveig@nygardeliassen.no

Fedme og sykelig overvekt er et stadig økende helseproblem. Dette hører vi om og leser vi om over alt – hver dag.

Mange som sliter med overvektsproblemer som de ikke klarer å løse alene eller på egen hånd, ender ofte opp med å oppsøke Overvektspoliklinikker for å søke om å få utført fedmeoperasjoner.


Som et alternativ til kirurgisk inngrep kan du som Hypnoterapeute hjelpe de som søker hjelp til vektnedgang og en varig kostholdsendring.


Alle online kursdeltagere vil få Andrew Newton’s 2 E-bøker som omhandler vektkontroll med kosthold og vekttap i forbindelse med Gastrisk Bånd Hypnose. Disse E-bøkene er oversatt til norsk.

Kursdeltagere vil også få alle Andrew Newton’s script for Hypnoterapeuter på 146 sider (selges normal for £ 39, ca NOK 450)


Programmet for Virtuelt Gastrisk Bånd med Hypnoterapi (VGBH) har vist seg å være den metoden med høyest suksessrate for varig vektreduksjon. Også omtalt som Hypnoterapeutens beste rustning – et svært etterspurt og populært Seminar! Programet består av flere deler, både i form av forberedelsene, det å gi terapi som den enkelte har behov for før selve “operasjonen” og oppfølgingen som blir gitt i ettertid, slik at klienten sitter igjen med de beste forutsetningene for et varig resultat.

Virtuelt gastrisk bånd med hypnose gjør det mulig for klienter å nyte alle fordelene som blir gitt med en gastrisk bånd operasjon – uten kirurgi og uten risiko for komplikasjoner eller bivirkninger!

VGBH programmet setter oppnåelige mål for klientene, slik at de kan fortsette å gå jevnt ned i vekt, fordi de føler seg raskere mett og spiser mindre porsjoner uten å føle seg sultne. Et Virtuelt Gastrisk Bånd med Hypnoterapi hjelper den som får behandlingen til å føle at en virkelig har fått operasjonen!
Klienter som får denne behandlingen, kan oppnå samme vekttapet som en som faktisk har fått operasjonen ved kirurgisk inngrep.

Et Virtuelt Gastrisk Bånd gitt med Hypnoterapi, har faktisk en høyere suksessrate enn operasjonen gitt med kirurgi, med en suksessrate på over 80% i forhold til de som faktisk har hatt operasjonen med kirurgi, hvor suksessraten er på bare knappe 70%. Dette er fordi at all kirurgi ofte ikke forbereder pasienten mentalt eller bearbeider og behandler de negative problemene som trigger overspisingen. Hypnoterapi behandler de underliggende problemene i tillegg, og gir derfor også klienten en ny og frisk start i livet sitt.

VGBH gir deg opplæring i hvordan du setter et hypnosebasert gastrisk bånd.

Programmet inkluderer:
En gastrisk båndjustering, samt en ‘påfylling’ som strammer det virtuelle båndet, og som holder klienten på sporet.
• Hvordan sette oppnåelige mål for klienten
• Sette scenen – få klientens ubevisste sinn til å tro at de er i et reelt sykehusmiljø
• Scriptene for før, under og etter VGBH
• Script som hjelper å justere båndet etter den første ‘operasjonen’
Programmet er basert på behandlinger, som kan gjennomføres ansikt til ansikt, online eller leveres som et skreddersydd opptak.

Dette Spesialkurset og Seminaret vil dekke alt du trenger å vite for å hjelpe VGBH-klienter med å kontrollere spising og å oppnå den vekten de ønsker.

Som en del av speialkurset vil Andrew Newton snakke om gruppesesjoner for vekttap og hvordan disse kan bli en veldig lukrativ og lønnsom del av din hypnoterapivirksomhet. Han vil snakke om hvordan disse øktene er organisert og også fordelene ved å bringe klienter sammen i grupper. Andrew vil også forklare verdien av opptak og nedlastinger for grupper.

Andrew Newton’s mest suksessrike studenter, den fantastiske Lyn Davis på New Zealand, fulgte malen hans og økte klientbasen og fortjenesten massivt! Han vil også forklare verdien av å opprette en Facebook Support Gruppe der folk er i stand til å kommentere og legge ut ‘før og etter’ bilder av de vellykkede VGBH-resultatene.
Jungeltelegrafen er den beste reklamen man kan ønske seg – og den er gratis !!!
I 2018 tjente Lyn Davis 1 million NZ dollar – noe som tilsvarer ca 5 million NOK fra VGBH-gruppesesjonene sine!

Vektreduksjon er trolig den mest etterspurte behandlingen innen hypnoterapi. VGBH-programmet vil helt klart gi deg en enormt stor fordel som hypnoterapeut i et stadig økende marked.

Alle scriptene som tilhører VGBH-programmet er oversatt til norsk, og vil bli forklart på seminaret denne dagen.

*Vær obs på at Andrew Newton’s samlede script for Hypnoterapeuter er på engelsk.

Kursholder: Andrew Newton

Spesialkurs for hypnoterapeuter.

Dato for kurset: 2.juni 2021 og 5.juni 2021

Hvordan hjelper du mennesker med vektproblemer?

Kurslokale: Hjemme hos deg selv

Dette nettbaserte kurset blir kjørt online over Zoom. Med en gang du har meldt deg på kurset, vil du motta informasjon om hvordan du deltar på kurset. Du vil et par dager før kursoppstart motta kursmanualer i PDF format samt link for deltagelse til selve kurset.
Møt opp 5 minutter før kursstart.

SETT AV 3 TIMER

Du kan velge om du vil delta onsdag 2.juni 2021 eller lørdag 5.juni 2021.

Dagsplan 2. Juni 2021 18:00 – 21:00 – inkludert 1 pause – FULLBOOKET
Dagsplan 5. Juni 2021 10:00 – 13:00 – inkludert 1 pause – FULLBOOKET


Etter at du har registrert deg for kurset, vil du komme til en side hvor du finner mer informasjon om hvordan du forbereder deg, slik at du får best mulig utbytte av å delta, samt et par linker til små videoer som viser deg hvordan du benytter Zoom til nettbaserte kurs.

Meld deg på

Spesialkurs for hypnoterapeuter VGBH

  • Onsdag 2.juni kl.18:00 - 21:00 - FULLBOOKET

Dette kurset er ikke lenger mulig å melde seg på her.
For å kontakte kursarrangør send e-post til
solveig@nygardeliassen.no