Om Solveig | Solveig Nygård Eliassen | Terapeut, Veileder, Kursholder

Møt Solveig

Terapeut, veileder og kursholder

Jeg har alltid har hatt glede av å hjelpe andre. Alt etter hva du trenger hjelp til, skreddersyr jeg et opplegg som er tilpasset for deg. Jeg er en allsidig terapeut, som kan hjelpe deg med å lokke fram den beste utgaven av deg selv. Med min personlige reise i livet som utgangspunkt, hvor jeg har jobbet meg gjennom min egen uønskede bagasje, har jeg utviklet meg til en terapeut, veileder og kursholder som ser kropp og sinn under ett. Jeg har til og med kvittet meg med skrekken for å snakke til et publikum.

Jeg erfarte selv tidlig i livet og i mine ungdomsår, at smerter og ubehag som setter seg i kroppen, som oftest har sammenheng med hvordan man velger å tenke på og å føle om hendelser. Jeg lærte hvordan tanker og følelser påvirker egen helse.  Etter at jeg ble voksen, har jeg deltatt på mange kurs og seminarer. Jeg fikk svar på mange spørsmål, kvittet meg med røykeuvanen som jeg hadde slitt med i alt for mange år, og lært meg å holde vekten på et nivå som jeg er fornøyd med. For noen år siden veide jeg et sted mellom 30 og 40 kilo mer enn det jeg gjør i dag. Vekten min har nå holdt seg stabil med trivsel siden sommeren 2019.

Hver ny dag er for meg en gave og en mulighet for ny læring og nye erfaringer. Jeg utnytter enhver mulighet til å videreutvikle meg selv og mine ferdigheter. Ny lærdom er alltid spennende, og jeg er stadig på jakt etter innspill som jeg tar med meg videre. Jeg fyller verktøykassa mi og oppdaterer meg for å gi nettopp DEG akkurat den behandlingen DU har behov for. Små justeringer og endringer kan skape store og livsvarige forskjeller.  

Jeg hjelper deg med å komme i mål dersom du har en utfordring eller et problem som du ikke klarer å løse alene. Jeg tilbyr en behandling hvor det jobbes både med det bevisste og det ubevisste sinnet for å finne tak i roten til årsaken som skapte problemet. Du oppnår et kognitivt skifte og vil føle den friheten du fortjener!

Min kilde til inspirasjon og mer energi, er å hjelpe andre mennesker.

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Jeg har erfart gode og varige resultater med

 • Røykeslutt
 • Vektproblemer
 • Stress og søvnproblemer
 • Selvfølelse og sosialt samvær
 • Snakke i store forsamlinger
 • Muntlige fremføringer / muntlig eksamen
 • Sportslige prestasjoner
 • Angst og depresjoner
 • Mage og tarmproblemer
 • Negative og uønskede tankemønster
 • Kostholdsveiledning
 • Livsveiledning

Utdanning og erfaring

Helt fra jeg var liten jente har jeg hatt glede av å hjelpe andre mennesker, gi dem positiv inspirasjon og en oppmuntring for veien videre.

Min første utdannelse var på videregående og høyskole innenfor regnskap, økonomi og språk. Jeg hadde mange jobber innenfor økonomi og regnskap både som økonomiansvarlig og som regnskapssjef. Jeg jobbet mye og jeg jobbet hardt. Til slutt ønsket jeg å finne på noe nytt. Og det resulterte i 3,5 år på Svalbard, som først bare skulle være en sommer og noen få måneder utover høsten. Her bodde jeg sammen med min lille sønn og her fant jeg tilbake til styrken i meg selv, og ble klar for å gå videre i livet mitt. Jeg møtte mannen som jeg giftet meg med, og etter at mine 2 siste barn kom til verden så ble det store endringer i livet mitt. Jeg hadde vært hjemme i 3 år i barsel, men nå var permisjonstiden over og jeg skulle ut i arbeidslivet på nytt. Jeg ønsket å gjøre noe annet enn å sitte på kontor med regnskapsarbeid. Jeg ville fylle dagene mine med noe som ga meg mer mening og som jeg kunne gjøre uten å bli så sliten. Jeg ville bort fra det stresset og det jaget som det var for meg å ha en jobb som var preget av mye overtidsarbeid for å rekke alle frister for innlevering av ulike arbeidsoppgaver.

Og hva skulle jeg ta meg til? For utenom at jeg elsket å kjøre bil og buss, så hadde jeg en annen hobby og det var å hjelpe mennesker. Hobbyene mine. Men kunne hobbyene mine gi meg inntekter? Og kan man virkelig bare gjøre det man liker? Hver dag?

For 15 år siden startet jeg mitt første firma, og for 10 år siden startet jeg det firmaet jeg har i dag. Og litt etter litt skaffet jeg meg en ny utdannelse. Ved siden av å være fagutdannet yrkessjåfør, ble jeg uteksaminert Hypnoterapeut, EFT-terapeut og Regresjonsterapeut. Jeg er godkjent alternativ utøver og har VEKS fag-kurs som omhandler lovverket for alternative behandlere. Jeg er medlem av Norges Landsforbund av Homeøpraktikere, samt Norsk Forbund for Klinisk Hypnose.

De siste 5 årene har jeg også jobbet med å arrangere kurs og utdanninger for terapeuter, leger, psykologer og annet helsepersonell.

Jeg jobber nå som terapeut, veileder og kursholder.

Jeg har fått svært mange positive og gode tilbakemeldinger fra mennesker som jeg har hjulpet. Det gir meg stor glede og inspirasjon når jeg ser at de som kommer til meg lykkes.
Nå gleder jeg meg til å hjelpe deg!

MELD DEG PÅ MITT NYHETSBREV