Inner Child Work | Solveig Nygård Eliassen | Terapeut, Veileder, Kursholder
Solveig Nygård Eliassen Logo

Inner Child Work
Å jobbe med det Indre Barnet

Dette seminaret er ikke lenger mulig å melde seg på her.

For mer informasjon kontakt meg på e-post solveig@nygardeliassen.no

Eller ring meg/send sms til 46631633

Andrew Newton bruker Indre Barn teknikken på nesten alle klientene som kommer til han – uansett hvilket problem klienten kommer med
Klienter får livsendrede resultater i løpet av få minutter!

Å jobbe med det Indre Barnet, er en rask og effektiv måte å overvinne et traume på!

Å kunne benytte seg av indre barn terapi, gir alltid et positivt løft til enhver økt med hypnoterapi, uansett hva slags problem klienten din kommer med. Selv om klientens barndom var perfekt og lykkelig, vil det å benytte seg av indre barn terapi i slutten av en økt, være mer til hjelp enn alt annet vi gjør. Samtalen som klienten har med deres indre barn, forsterker alt vi har snakket om i økten, og endrer måten de føler om ting på for godt! Jeg benytter denne teknikken med hver eneste klient.

Bardommens sår har inflytelse på den voksnes følelser og emosjonelle reaksjoner. Skadede barn vokser opp og blir til skadede voksne. Det kan oppstå personlighetsforstyrrelser. Negative selvbilder og negative følelser trigger angst, og kan i mange tilfeller føre til panikk anfall.

Å jobbe med det indre barnet, kan hjelpe voksne som bærer disse byrdene til å komme seg over dem i løpet av få minutter ved å koble seg på og sammen med det barnet de en gang var. Omfavnelse, mestring og healing av det bortkomne indre barnet, fortelle ham/henne at uansett hva som har skjedd tidligere i livet, så er de verdig all den kjærligheten de kan få.

Det indre barnet holder på mer enn uskyld, sårbarhet, glede, sensitivitet og lekenhet. Det holder også på bardommens skader, traumer, frykt og sinne. Ingen kjenner det indre barnet bedre enn klienten selv. Derfor er klienten selv den ideelle personen å snakke med, som kan forsikre, støtte og trøste det sårede og redde barnet.

Straks det oppnås kontakt med det indre barnet, kan klienten finne tilbake til, og gjenoprette den opprinnelige hensikten og leve ut den og få den reintegrert. Uansett hva som skjedde i fortiden, gjorde barnet det beste de kunne da. Nå i denne prosessen blir den voksne som barnets skytsengel. Ved å heale det sårede og skadde barnet, frigjør vi dem også fra den eller de som har såret eller misbrukt dem.

Hypnoterapi er den ideelle måten å starte en dialog med det indre barnet på. Det indre barnet lengter i mange tilfeller etter å bli hørt og holdt. Barnet de en gang var, er der fortsatt og venter. Effekten av å jobbe med det indre barnet kan være dypt givende, og vi gjør det mulig for klienten å bli pleiet, elsket og å komme hjem og helbrede seg selv.

Ved å delta på dette seminaret over Zoom får du:

Full gjennomgang av denne teknikken og svar på de spørsmål du måtte ha

Manual for å jobbe med Det Indre Barnet – oversatt til norsk

Script som lett kan tilpasses enhver klient som kommer til deg – oversatt til norsk

En lydfil og et script for angst og depresjoner

Meld deg på

Inner Child Work

Dette kurset er ikke lenger mulig å melde seg på her.
For å kontakte kursarrangør send e-post til
solveig@nygardeliassen.no