Innhold Og Priser | Solveig Nygård Eliassen | Samtaleterapi, Veiledning, Behandling
Title
1:1 Samtale, veiledning, behandling

1:1 Samtale, veiledning, behandling
Prisene gjelder for enkelttimer med alle typer samtaler, veiledning og behandling

Du kan velge om du ønsker et møte på Zoom, som du enkelt kan delta på fra din egen stue med en video samtale som jeg setter opp for deg, eller telefon.

Varighet og pris:
• 30 minutter kr 750
• 60 minutter kr 1.350
• 120 minutter kr 2.100

Regresjon
• 180 minutter – 3 timer kr 3.250,-

Title
Bli røykfri på 2 uker!

Metoden jeg bruker gjør deg røykfri uten vektøkning. Mange er redd for å legge på seg når de slutter å røyke. Vær oppmerksom på at når du velger behandling mot røykeslutt, er det lite sannsynlig med vektøkning. 

De fleste som kutter røyken på denne måten har ikke lyst på røyk lenger etter behandlingen. Og når du ikke lenger har lyst på røyk, har du heller ikke behov for å erstatte røyken med noe annet, som f.eks. mat. Når du er blitt røykfri, får du bedre pust og mer energi. Du føler deg rett og slett fri! 

Title
Kostholdsveiledning og hjelp til vektreduksjon

Her får du et skreddesydd opplegg som er tilpasset deg og dine behov. Det jobbes systematisk med tett oppfølging og veiledning. Du får økt kunnskap om hvordan hjernen din fungerer i samspill med det som skjer i kroppen.

Du får oppgaver, veiledning, samtaler og lærer å sette opp en meny som er tilpasset deg. Målet er at du skal lykkes og sitte igjen med et varig resultat.

Ofte stilte spørsmål

Hvor mange ganger må jeg komme til deg for å merke endringer og forbedringer?

Avhenging av hva du søker hjelp til, så skreddersyr jeg et opplegg som er tilpasset deg og dine behov. Noen som kommer med sterke fobier, merker store endringer allerede etter 1 time. De fleste som kommer til meg, har behov for 2 – 3 behandligstimer og en oppfølgingstime. Andre har behov for flere oppfølgingstimer.

Kan du garantere at dine behandlinger virker?

Du kan forvente en behandling som kan gi varige endringer. Jeg som alternativ utøver aldri kan gi garantier for hva slags resultat en behandling kan gi den enkelte. All pågående sykebehandling må skje i samråd med din fastlege, da jeg ikke er utdannet helsepersonell. Jeg kan heller ikke medisinere eller avmedisinere noen.

Fant du ikke svar på det du lurte på?