Spesialkurs For Hypnoterapeuter | Solveig Nygård Eliassen | Terapeut, Veileder, Kursholder
Solveig Nygård Eliassen Logo

Spesialkurs for hypnoterapeuter

som omhandler
Alkohol Avhengighet, Cannabis Avhengighet, Spille Avhengighet, og Sosiale Media Avhengighet

Alle online kursdeltagere vil få tilgang til de 4 nedlastbare e-bøker som omhandler: Alkohol misbruk, Cannabis misbruk, Spille Avhengighet, og Sosiale Media Avhengighet.

Kursdeltagere vil også få alle Andrew’s skripter for Hypnoterapeuter (selges normal for £ 39, ca NOK 450)


Dagen starter med en åpen diskusjon om årsakene til avhengighet, «fortellertegnene» og den vanligste oppførselen til de som er narkomane.

Det er mange grunner til at mennesker blir avhengige, og avhengighet er en oppførsel som utvikler seg over tid til et daglig ritual eller en vane. Vanlig atferd er både behagelig og kjent – det gir en struktur i livene deres, men over en tids periode, blir oppførselen forankret – i en slik del av livet, at det ikke bare er vanskelig å stoppe, det begynner også å påvirke ytelsen både på jobben og i relasjoner – spesielt i de nære relasjoner. Avhengigheter vil endre personligheten til den som blir avhengig eller som ender opp med et misbruk.

Det er vanskelig for klienter å innrømme at de har et problem eller at de har mistet kontrollen. Noen vil prøve å rasjonalisere oppførselen som gradvis ødelegger helsen og påvirker humøret.
Det første og viktigste trinnet er å få klienter til å gjenkjenne problemene og isolere dem. Først da kan selve behandlingen og terapien begynne. Andrew vil først demonstrere måten han snakker med klienten på, og deretter hjelpe dem med å gjenkjenne årsakene til deres avhengighet og atferd.
Han vil deretter demonstrere hvordan han hypnotiserer klientene sine og begynner å behandle dem

Skriptene for Alkohol avhengighet, Cannabis avhengighet, og Smartphone avhengighet vil bli forklart denne dagen. Disse skriptene er oversatt til norsk.

*Vær obs på at alle eBøkene og skriptene for Hypnoterapeuter er på engelsk.

Kursholder: Andrew Newton

Spesialkurs for hypnoterapeuter.

Dato for kurset: 17. April 2021
Hvordan hjelper du mennesker med avhengigheter?

Spesielt vinklet mot de som har problem med Alkohol, kannabis og sosiale medier

Kurslokale: Hjemme hos deg selv

Dette nettbaserte kurset blir kjørt online over Zoom. Med en gang du har meldt deg på kurset, vil du motta informasjon om hvordan du deltar på kurset. Du vil et par dager før kursoppstart motta kursmanualer i PDF format samt link for deltagelse til selve kurset.
Møt opp 5 minutter før kursstart.

Dagsplan

Del 1: 9.30 – 11.00
Pause: 11.00 – 11.30
Del 2: 11.30 – 13.00
Lunsj pause: 13.00 – 14.00
Del 3: 14.00 – 15.30
Pause: 15.30 – 16.00
Del 4: 16.00 – 17.30
Ferdig for dagen

Etter at du har registrert deg for kurset, vil du komme til en side hvor du finner mer informasjon om hvordan du forbereder deg, slik at du får best mulig utbytte av å delta. Er det nytt for deg å delta på kurs online? På den siden er det også linker til små videoer som viser deg hvordan du benytter Zoom til nettbaserte kurs

Meld deg på

Dette kurset er ikke lenger mulig å melde seg på her.
For å kontakte kursarrangør send e-post til
solveig@nygardeliassen.no