Fjern/reduser Søtsug Med Hypnose Og EFT | Solveig Nygård Eliassen | Terapeut, Veileder, Kursholder
Solveig Nygård Eliassen Logo

FJERN/REDUSER SØTSUG
MED HYPNOSE OG EFT

Hypnoterapi/hypnose henvender seg til vårt ubevisste sinn, som styrer våre vaner & uvaner, og gjør det lettere å forandre disse. Hypnose er dyp avslapning. Når vi slapper av lærer vi lettere.

EFT er et fantastisk verktøy som er enkelt å lære, og som gir deg frihet til å endre ditt handlingsmønster, slik at du lettere er i stand til å oppnå dine ønskede endringer og de mål som du setter deg.

KLAR SAMMENHENG MELLOM SUKKER OG SYKDOM!

Over halvparten av barn og unge, og om lag én av fem voksne, har et inntak av sukker som er høyere enn anbefalt. Inntaket av sukkerholdig drikke er mye høyere blant unge enn eldre. Brus og godteri er de største kildene til sukker i kosten i alle aldersgrupper.

Et høyt inntak av sukker øker risikoen for vektøkning, overvekt og fedme. Dette gir økt risiko for sykdom som bl.a diabetes type 2 og noen former for kreft. Det er også en sammenheng mellom inntak av sukker og tannhelsen. (Kilde: Helsenorge.no)

Karies (også kalt “hull i tennene”/«tannråte”) er verdens mest utbredte sykdom. Det er godt
dokumentert at en økning i sukkerinntaket gir en økning av karies. Reduksjon i sukkerforbruket står også sentralt i bidrag i folkehelsearbeidet, og det er viktig med tiltak for å fremme gode kostholdsvaner i befolkningen. (Kilde: Tannlegeforeningen)

KURS

FJERN/REDUSER SØTSUG MED HYPNOSE OG EFT

Få kontroll på inntak av søtsaker, sjokolade, brus og annet snop

TID: lørdag 02.desember 2023
KLOKKEN.12:00 (2-3 timer)
STED: Kongsvinger bibliotek
PRIS: kr.600,-
Påmelding: mobil nr 46631633 eller 93241544
Påmeldingsfrist 27. ovember 2023

Ved påmelding, Vipps kr 600,- til 46631633, eller fyll ut påmeldingen på denne siden, og din plass blir bekreftet og reservert.

HVA DU KAN FORVENTE
Undervisning og hypnose. Ingenforkunnskaper kreves! Kurset og undervisningen er praktisk lagt opp, og egner seg for ungdom og voksne.

MEGET GODE RESULTATER!
Kursmateriell vil bli sendt kursdeltakerne på e-post etter kurset

Kontakt oss gjerne ved spørsmål eller for mer informasjon

ARRANGØRER

Birgitte Moesgaard

telefon 93241544

Solveig Nygård Eliassen

telefon 46631633

OM ARRANGØRENE

Birgitte Moesgaard, er tannlege, med doktorgrad i epidemiologi (forekomst og utbredelse av sykdom i befolkningen) og gerodontologi (eldretannpleie) fra Universitet i Oslo. Hun har også utdanning fra Masterstudium i Empowerment og Helsefremmende arbeid, Høyskolen i Oslo og Akershus.

Birgitte har omfattende erfaring innen forskning og undervisning fra Universitet og Høyskoler og har universitetspedagogisk basiskompetanse i tillegg til Helsepedagogikk med helseveiledning. Hun er opptatt av folkehelse og opplysningsarbeid innen friskliv og helse. I tillegg til mange års klinisk erfaring fra privat tannlegepraksis er hun også utdannet Hypnoterapeut,

Mindfulnesslærer og innen EFT. Hun tar imot klienter og holder ulike kurs innen Helsefremmende og sykdomsforebyggende arbeid

Følg Birgitte på Facebook her

Solveig Nygård Eliassen, er en meget erfaren terapeut, veileder og kursholder som er godkjent og sertifisert både nasjonalt og internasjonalt. 10 års erfaring i å arrangere Kurs og utdannelser i sitt fagfelt.

Solveig har stor kompetanse innen blant annet regresjon, hypnose, psykoterapi, NLP, EFT og Mindfulness teknikker. Hun har studert adferds psykologi og har en rekke spesialiseringer og fordypninger innenfor fagfeltet som omhandler traumebehandling, stresslidelser og avhengigheter. Hun er den ENESTE i Norge som er godkjent og sertifisert av utøverorganisasjonen EFT international (EFTi) på et avansert nivå.

Hun tar imot alle typer klienter til behandling både fra inn- og utland med svært gode tilbakemeldinger.

Følg Solveig på Facebook her

Meld deg på

FJERN/REDUSER SØTSUG MED HYPNOSE OG EFT