Få Kontroll På Søtsuget MINI Kurs | Solveig Nygård Eliassen | Terapeut, Veileder, Kursholder
Solveig Nygård Eliassen Logo

MINI KURS
FÅ KONTROLL PÅ SØTSUGET
MED HYPNOSE OG EFT

Oppmøte Kongsvinger Bibliotek
16. Mars 2024
klokken 12:00 – 15:00

Hypnose henvender seg til vårt ubevisste sinn, som styrer våre vaner og uvaner. Hypnose er dyp avslapping. Når vi befinner oss i en dyp avslapping, oppnår vi lettere den endringen vi har en bevisst tanke om å få til.

EFT er et fantastisk verktøy og en teknikk som er enkel å lære. EFT gir deg frihet til å endre ditt handlingsmønster, slik at du lettere er i stand til å oppnå dine ønskede endringer og de mål som du setter deg.

ET LAVERE INNTAK AV SUKKER, SJOKOLADE OG ANNET SNOP, GIR EN ØKT HELSEGEVINST!

Det er et kjent problem at både barn, unge og voksne, har et inntak av sukkerholdige matvarer og snacs som er høyere enn anbefalt. Brus og godteri er de største kildene til høyt sukkerinnhold i kosten i alle aldersgrupper.

Et høyt inntak av sukkerholdig mat, kunstig framstilte søtnings stoffer og drikke øker risikoen for vektøkning, overvekt og fedme. Som et resultat, gir dette økt risiko for sykdom som bl.a diabetes type 2 og noen former for kreft.

MINI-KURS

FJERN/REDUSER SJOKOLADE OG SØTSUG MED HYPNOSE OG EFT

Få kontroll på inntak av søtsaker, sjokolade, brus og annet snop

TID: Lørdag 16. mars 2024
KLOKKEN: 12:00-15:00
STED: Kongsvinger bibliotek
PRIS: kr.600,-

Frist for påmelding 10, mars 2024
Spørsmål kan rettes til kursholder: mobil nr 46631633Ved påmelding, Vipps kr 600,- til 46631633, eller fyll ut skjema for påmeldingen nederst på denne siden, og din plass blir bekreftet og reservert.

HVA DU KAN FORVENTE
Undervisning og praktiske øvelser som inkluderer EFT og hypnose. Ingen forkunnskaper kreves! Kurset og undervisningen er praktisk lagt opp, og egner seg svært godt både for ungdom og voksne.

MEGET GODE RESULTATER!

Ta gjerne kontakt med kursholder ved spørsmål eller for mer informasjon om dette MINI kurset.

TILBAKEMELDINGER FRA TIDLIGERE KURSDELTAGERE

Vi fikk en enkel info om EFT. Den kan brukes til de fleste problemer. Vi brukte den til å redusere lysten på sjokolade og snop, og det må jeg si var vellykket for min del. Etterpå fikk vi en avslappende hypnose. Jeg har ennå ikke spist den sjokoladen! Riktignok har jeg spist noe søtsaker siden kurset, men nå er det jeg som bestemmer, og jeg har ikke på langt nær det samme behovet som før. Jeg MÅ ikke ha, og jeg går på butikken uten å kjøpe sjokolade! Jeg spiser heller mat og frukt. Takk for fint minikurs!

Allerede første uken merket jeg STOR forskjell. I stedet for at jeg tidligere opplevde at sjokoladen hadde kontroll på meg, var det nå jeg som hadde kontroll på hvor mye jeg ønsket å spise av den. Og nå kan jeg stoppe etter kun en bit av favorittsjokoladen min! Tusen takk for et lærerikt MINI kurs og til den supre kurslederen som klarte å samle oss alle sammen til å føle oss som en del av fellesskapet! Anbefales!

Etter kun noen få minutter var mitt sug etter favorittgodisen som blåst vekk! Og suget etter den har ikke kommet tilbake. Dette trodde jeg ikke var mulig. Må oppleves! Jeg gir mine beste anbefalninger av dette kurset!OM ARRANGØREN


Mitt navn er Solveig Nygård Eliassen, en meget erfaren terapeut, veileder og kursholder som er godkjent og sertifisert både nasjonalt og internasjonalt. Jeg har mer enn 10 års erfaring i å arrangere Kurs og utdannelser i mitt fagfelt.

Jeg har stor kompetanse innen blant annet regresjon, hypnose, psykoterapi, NLP, EFT og Mindfulness teknikker. Som fordypning har jeg studert adferds psykologi og har en rekke spesialiseringer og andre fordypninger innenfor fagfeltet som omhandler traumebehandling, stresslidelser og avhengigheter. Jeg er den ENESTE i Norge som er godkjent og sertifisert av utøverorganisasjonen EFT international (EFTi) på et avansert nivå. Akkreditert og godkjent mentor og lærer.

Jeg tar imot alle typer klienter til behandling både fra inn- og utland med svært gode tilbakemeldinger.

Følg meg på Facebook her

Meld deg på

FJERN/REDUSER SØTSUG MED HYPNOSE OG EFT