Røykeslutt | Solveig Nygård Eliassen | Terapeut, Veileder, Kursholder

Bli røykfri med hypnoterapi og EFT

Metoden jeg benytter for å hjelpe deg, lærte jeg landets fremste ekspert på sitt fagfelt. Over tid er det målt en suksessfaktor på hele 91% av flere tusen behandlinger, når det gjelder akkurat denne formen for røykeslutt med hypnose. Og det er ganske imponerende, ikke sant? Jeg har selv som terapeut også erfart stor suksess med denne metoden! Nærmere 100% av dem som kommer til meg, forblir røykfri.

Som nyutdannet hypnoterapeut og EFT terapeut, hadde jeg min første klient til behandling. Jeg var naturlig nok også svært spent på hvordan resultatet av den behandlingen ville bli. Damen som jeg hjalp den gangen for 6 år siden, er røykfri den dag i dag, og har ikke hatt lyst på røyk en eneste dag siden. I tillegg som nyutdannet, hjalp jeg mannen min også til å bli røykfri! Han hadde i mange år forsøkt ALT. Plaster, tyggis, piller og el-sigaretter. Ingenting av det han hadde forsøkt  tidligere var i nærheten av å gjøre han røykfri. Han ønsket så inderlig å bli røykfri, og opplevde også stor suksess etter at han fulgte opplegget som han fikk fra meg. Røyksuget kom heller ikke tilbake, han beskriver det som om at det på mirakuløst vis ble blåst bort! Senere har jeg hjulpet hundrevis av mennesker til et røykfritt liv!

Metoden jeg bruker gjør deg røykfri uten vektøkning. Mange er redd for å legge på seg når de slutter å røyke. Vær oppmerksom på at når du velger hypnose som behandling mot røykeslutt, er det lite sannsynlig med vektøkning. I tillegg til hypnose, benytter jeg meg også av en behandlingsform som kalles for EFT. EFT er kort fortalt en behandlingsform for akupunktur UTEN nåler.

De fleste som kutter røyken på denne måten har ikke lyst på røyk lenger etter behandlingen. Og når du ikke lenger har lyst på røyk, har du heller ikke behov for å erstatte røyken med noe annet, som f.eks. mat. Når du er blitt røykfri, får du bedre pust og mer energi. Du føler deg rett og slett fri! Dette gjør at all aktivitet føles enklere og mer behagelig for deg. Og når din aktivitet øker, øker også din forbrenning. Og når din forbrenning øker, går du ned i vekt. Så kanskje vil det å bli røykfri på denne måten hjelpe deg i å bli kvitt litt ekstra vekt, om dette er noe du ønsker. 

Slik gjennomføres behandlingen på røykeslutt:

Time 1: Her benyttes ulike kognitive tilnærminger i tillegg til at vi kartlegger selve uvanen og ser på årsakene til at du har bestemt deg for å kvitte deg med denne uvanen for godt. Du får heftet/PDFen som du skal lese – i tillegg til noen effektive øvelser du selv skal gjøre frem til din frigjøringsdag som du bestemte deg for i kartleggingssamtalen. Disse øvelsene er enkle og tar nesten ikke tid – men de har stor påvirkningskraft.

Time 2: I denne timen benytter vi ulike terapiformer (bl.a. hypnose og EFT) som er med på å gjøre deg klar til din frihet.

Time 3Det er på denne timen du kutter denne uvanen. Til det bruker vi først og fremst hypnose og i noen tilfeller andre teknikker i tillegg. Fra første timen og frem til siste timen har vi på en systematisk måte omprogrammert ditt ubevisste sinn – slik at når vi kommer til siste timen er vi klar til å sku av den bryteren som har fått deg til å røyke/snuse.

Fordelen med å ta røykeslutt og snuskutt over Zoom er at du kan delta fra hvor som helst bare du har nett-tilgang, du vil også få opptak av alle 3 timene på e-post i en mp4-fil.