Røykeslutt/Snuskutt | Solveig Nygård Eliassen | Terapeut, Veileder, Kursholder

Bli fri med hypnoterapi og EFT

Metoden jeg benytter for å hjelpe deg, lærte jeg av landets fremste ekspert på sitt fagfelt som har målt en suksessfaktor på hele 91% av flere tusen behandlinger. Og det er ganske imponerende, ikke sant? Har du motivasjon og lyst til å kutte denne giftige uvanen, så har du meget gode sjangser for å komme deg i mål. Jeg som terapeut, har erfart stor suksess med denne metoden! Nærmere 100% av dem som kommer til meg, forblir røykfri. Metoden kan også benyttes på deg som snuser.

Som nyutdannet hypnoterapeut og EFT terapeut, hadde jeg min første klient til behandling. En røyker. Jeg var naturlig nok svært spent på hvordan resultatet av den behandlingen ville bli. Damen som jeg hjalp den gangen, er røykfri den dag i dag. Jeg treffer henne rett som det er, og hun forteller meg hver gang at hun har ikke hatt lyst på røyk en eneste dag etter at hun ble røykfri. Som nyutdannet hypnoterapeut, hjalp jeg også mannen jeg er gift med til å bli røykfri! Han hadde i mange år forsøkt ALT. Plaster, tyggis, piller, el-sigaretter og viljestyrkemetoden. Ingenting av det han hadde forsøkt tidligere var i nærheten av å gjøre han røykfri. Han ønsket så inderlig å bli røykfri. Han opplevde også stor suksess etter at han fulgte opplegget som han fikk fra meg. Røyksuget kom heller ikke tilbake, han beskriver det som om at det på mirakuløst vis ble blåst bort! Dette var i 2014. Senere har jeg hjulpet hundrevis av mennesker til et røykfritt og snusfritt liv!

Metoden jeg bruker gjør deg røykfri og snusfri uten vektøkning. Mange er redd for å legge på seg når de slutter å røyke/snuse. Vær oppmerksom på at når du velger hypnose som behandling mot røykeslutt/snuskutt, er det lite sannsynlig med vektøkning. I tillegg til hypnose, benytter jeg meg også av en behandlingsform som kalles for EFT. EFT er kort fortalt en behandlingsform for akupunktur UTEN nåler.

De fleste som kutter røyken/snusen på denne måten har ikke lyst på røyk/snus lenger etter behandlingen. Og når du ikke lenger har lyst på røyk eller snus, har du heller ikke behov for å erstatte røyken/snusen med noe annet, som f.eks. mat. Når du er blitt røykfri og snusfri, får du bedre pust og mer energi. Du føler deg rett og slett fri! Dette gjør at all aktivitet føles enklere og mer behagelig for deg. Og når din aktivitet øker, øker også din forbrenning. Og når din forbrenning øker, går du ned i vekt. Så kanskje vil det å bli røykfri på denne måten hjelpe deg i å bli kvitt litt ekstra vekt, om dette er noe du ønsker. 

Slik gjennomføres behandlingen på røykeslutt/snuskutt:

Time 1: Her benyttes ulike kognitive tilnærminger i tillegg til at vi kartlegger selve uvanen og ser på årsakene til at du har bestemt deg for å kvitte deg med denne giftige uvanen for godt. Du får en E-bok på 24 sider som du skal lese – i tillegg til noen effektive øvelser som du skal gjøre frem til din frigjøringsdag. Frigjøringsdagen er dagen du kutter røykingen/snusingen for godt. Denne dagen bestemmer du deg for i kartleggingssamtalen. Du vil få noen “hjemmelekser” i form av noen øvelser. Øvelsene du får hos meg og som du skal gjøre hver dag er enkle og tar nesten ikke tid – men de har stor påvirkningskraft.

Time 2: I denne timen benytter vi ulike terapiformer (bl.a. hypnose og EFT) som er med på å gjøre deg klar til din frihet.

Time 3Det er på denne timen du kutter røyke/snus-uvanen. For de aller fleste er dette frigjøringsdagen. Til det bruker vi først og fremst hypnose og i noen tilfeller andre teknikker i tillegg. Fra første timen og frem til siste timen har vi på en systematisk måte omprogrammert ditt ubevisste sinn – slik at når vi kommer til siste timen er vi klar til å sku av den bryteren som har fått deg til å røyke/snuse.

Fordelen med å ta røykeslutt og snuskutt over Zoom er at du kan delta fra hvor som helst i verden, bare du har nett-tilgang, og en enhet med mikrofon og skjerm. Sett av tiden og sørg for at du får være uforstyrret.