Røykeslutt/Snuskutt | Solveig Nygård Eliassen | Terapeut, Veileder, Kursholder

Bli fri med hypnoterapi og EFT

Metoden jeg benytter for å hjelpe deg, lærte jeg av landets fremste ekspert på sitt fagfelt som har målt en suksessfaktor på hele 92% av flere tusen behandlinger. Og det er ganske imponerende, ikke sant? Har du motivasjon og lyst til å kutte denne giftige uvanen, så har du meget gode sjangser for å komme deg i mål. Jeg som terapeut, har erfart stor suksess med denne metoden! Nærmere 100% av dem som kommer til meg, forblir røykfri. Metoden kan også benyttes på deg som snuser.

Mange som ønsker å kutte denne giftige uvanen benytter seg av legemidler som f.eks plaster, tyggis og piller. Det er en kjent sak at mange av disse legemidlene fremkaller både ubehag og bivirkninger som f.eks kløe og kvalme. Årsaken til bivirkninger er at enkelte av disse produktene inneholder både nikotin og andre giftstoffer. Felles for legemidlene er at de alle inneholder kjemiske stoffer som ikke er til det beste for din helse. Ferske studier viser at så mange som 90% av de som slutter å røyke ved hjelp av legemidler, starter å røyke igjen innen et år.

Hypnoterapi er 100% naturlig, uten noen former for giftstoffer og helt uten bivrkninger. Det værste som kan hende deg er; ingen endring.

Som nyutdannet hypnoterapeut og EFT terapeut, hadde jeg min første klient til behandling. En røyker. Jeg var naturlig nok svært spent på hvordan resultatet av den behandlingen ville bli. Damen som jeg hjalp den gangen, er røykfri den dag i dag. Jeg treffer henne rett som det er, og hun forteller meg hver gang at hun har ikke hatt lyst på røyk en eneste dag etter at hun ble røykfri. Som nyutdannet hypnoterapeut, hjalp jeg også mannen jeg er gift med til å bli røykfri! Han hadde i mange år forsøkt ALT. Plaster, tyggis, piller, el-sigaretter og viljestyrkemetoden. Ingenting av det han hadde forsøkt tidligere var i nærheten av å gjøre han røykfri. Han ønsket så inderlig å bli røykfri. Han opplevde også stor suksess etter at han fulgte opplegget som han fikk fra meg. Røyksuget kom heller ikke tilbake, han beskriver det som om at det på mirakuløst vis ble blåst bort! Dette var i 2014. Senere har jeg hjulpet hundrevis av mennesker til et røykfritt og snusfritt liv!

Mange er redd for å legge på seg når de slutter å røyke/snuse. Vær oppmerksom på at når du velger hypnoterapi som behandlingsform ved røykeslutt/snuskutt, er det lite sannsynlig med vektøkning. Årsaken til behovet fjernes. I tillegg til hypnoterapi, lærer jeg deg EFT (Emosjonelle Frihets Teknikker), som en behandlingsform for akupunktur UTEN nåler.

De fleste som kutter røyken/snusen på denne måten har ikke lyst på røyk/snus lenger etter behandlingen. Årsaken til at du får lyst på røyk omprogameres. Og når du ikke lenger har lyst på røyk eller snus, har du heller ikke behov for å erstatte røyken/snusen med noe annet, som f.eks. mat. Når du er blitt røykfri og snusfri, får du bedre pust og mer energi. Du føler deg rett og slett fri! Gevinstene du sitter med i et røykfritt liv er mange. Du vil oppdage at all aktivitet også vil føles enklere og mer behagelig for deg å gjennomføre.

Slik gjennomføres behandlingen på røykeslutt/snuskutt:

Time 1: Her benyttes ulike kognitive tilnærminger i tillegg til at vi kartlegger selve uvanen og ser på årsakene til at du har bestemt deg for å kvitte deg med denne giftige uvanen for godt. Du får en E-bok (PDF) på 24 sider som du skal lese – i tillegg til noen effektive øvelser som du skal gjøre frem til din frigjøringsdag. Frigjøringsdagen kaller vi den dagen du kutter røykingen/snusingen for godt. Frigjøringsdagen dinkan du bestemme deg for i kartleggingssamtalen som vi har. Du vil få noen enkle “hjemmelekser” i form av noen øvelser. Øvelsene du får hos meg og som du skal gjøre hver dag er enkle og tar nesten ikke tid – men de har stor påvirkningskraft.

Time 2: I denne timen benytter vi ulike terapiformer (bl.a. hypnose og EFT) som er med på å gjøre deg klar til din frihet. Vi jobber med å løse opp i årsakene som får deg til å røyke/snuse.

Time 3Det er på denne timen du kutter røyke/snus-uvanen. For de aller fleste er dette frigjøringsdagen. Til det bruker vi først og fremst hypnoterapi. Fra første timen og frem til siste timen har vi på en systematisk måte omprogrammert ditt ubevisste sinn – slik at når vi kommer til siste timen er vi klar til å sku av den bryteren som har fått deg til å røyke/snuse.

Behandling kan skje både på fysisk adresse og på en digital løsning. I den digitale løsningen, skjer møtene på den digitale nettløsningen Zoom. Zoom ivaretar personvernet og er derfor en trygg løsning. Fordelen med å ta røykeslutt og snuskutt over Zoom er at du kan delta fra hvor som helst i verden, bare du har nett-tilgang, og en enhet med mikrofon og skjerm. Sett av tiden og sørg for at du får være uforstyrret.