Kostholdsveiledning | Solveig Nygård Eliassen | Terapeut, Veileder, KursholderKostholdsveiledning og hjelp til vektreduksjon

I programmet VGBH, som står for Virituelt Gastrisk Bånd med Hypnoterapi, får du et unikt opplegg som er skreddersydd for deg og tilpasset dine behov. Det jobbes systematisk med tett oppfølging og veiledning. Jeg vet at trening og mosjon er utfordrende for mange overvektige. Mindre mat og mer mosjon har du sikkert har hørt om minst 1 million ganger før.

Men hva er det som er viktigst? Hvor bør du begynne og hva bør du prioritere? De fleste overvektige sliter også med plager som gjør det vanskelig å bevege på seg. Derfor starter vi med å se på kostholdet og spisemønsteret ditt. Hva er det som er bra med det du allerede gjør? Og hvor er det lurt å gjøre endringer? Hva slags type mat liker du? Og hvor mye og ofte spiser du?

Jeg slet selv med overvekt og jo-jo skanking i mange år. Og vet veldig godt hvordan det føles å innse at nok et slankeprosjekt endte med en nedtur. Jeg har gått ned 10 kilo og opp 15 kilo mange ganger, og jeg har kjent på følelsen det gir meg, og oppgittheten som tok over når faktum over å mislyktes nok en gang, har meld seg. Jeg husker spesielt godt dajeg hadde tatt av meg 25 kilo med lavkarbo. Jeg var så stolt. Men klarte jeg å holde på det kostholdet som lavkarbo krever? Jeg gikk nemlig opp 30 nye kilo.

Jeg vet hvor lett det er å gi opp, når vekten tar til å øke igjen etter at nok en hard slankekur er over. Derfor får du ikke hjelp til en slankekur hos meg, men du får hjelp til å endre kostholdet, justere ned mengde mat du spiser og få en rytme i spisemønsteret som du har, på en slik måte at dette er noe du vil trives med resten av livet!

Et faktum som overvektig er at man tenker lite over all aktiviteten som skjer på det ubevisste plan. Det som skjer ubevisst og følelsesstyrt, er det som styrer dine spisevaner. Du vil lære mer om hvordan belønningssystemet ditt fungerer på det ubevisste planet, slik at du kan justere det og omprogammere det på en slik måte at det hjelper deg i riktig retning. Selve VGBH programmet hjelper deg med å bli motivert og bevisst på hva du ønsker. Det er først når du har et bevisst ønske om en endring at man kan foreta en omprogrammering av alt som skjer på det ubevisste planet. Du vil få hjelp til å snu din egen situasjon, dine vaner og måten du velger å tenke på.

Kroppen vår blir påvirket av vår mentale helse, altså det som skjer både på det bevisste plan og det ubevisste plan. Kroppen vår er som et fint maskineri som må ha både vedlikehold, stell og omsorg for å kunne fungere best mulig livet ut.

I prosessen og underveis på din vei mot målet ditt, får du nødvendig opplæring gjennom samtaler og hypnoseøkter, og du lærer å sette opp en meny som er tilpasset deg og din livssituasjon. Når du kommer til meg med et overvektsproblem, får du hjelp til å ta bort årsaken til overspising. Du får ryddet i tankemønster og du lærer å kvitte deg med andre sabotører. Jeg vil hjelpe deg med å forstå hvorfor du har mislyktes ved tidligere slanke-prosjekt. Mitt mål sammen med deg, er at du skal lykkes og sitte igjen med et varig resultat som du skal kunne ha glede av og benytte deg av – hver dag – resten av ditt liv.

VGBH programmet (Virituelt Gastrisk Bånd med Hypnoterapi) har en målt sukksessrate på hele 80% (0% bivirkninger)